Lippen

Waar heeft u last van

De mond en de lippen zijn de eerste delen van het gezicht waar we naar kijken als we met iemand praten.
Mooie, volle en stevige lippen geven een jeugdige en sexy uitstraling, terwijl smalle en dunne lippen geassocieerd worden met een strengere en hardere uitstraling.

Steeds vaker zijn de lippen een reden zijn om naar een cosmetische kliniek te stappen. Je kunt er tegenwoordig namelijk steeds mooier, beter en veiliger iets aan doen. Het zelfde geldt voor rimpeltjes en lijntjes rond de mond. Met name vrouwen storen zich hier enorm aan. Als deze lijntjes eenmaal zijn opgemerkt worden ze steeds lastiger te negeren. Door steeds modernere behandelmethode kunnen de lippen en de lijntjes rondom de lippen behandeld worden zonder pijn en moeite en op een uiterst veilige manier.

Lippen vormen een belangrijk deel van ons gezicht en bepalen daarmee voor een groot deel van onze uitstraling. Helaas heeft niet iedereen mooie volle lippen. Bovendien loopt het volume van de lippen met de jaren terug. Versmalling van de lippen kan een gezicht een wat harde, minder vriendelijke uitstraling geven.

Ook kunnen rimpels ontstaan. Lippen opvullen met lip vullers brengt volume en vorm (terug) aan de mond. De meeste dames (en heren) willen een subtiele vergroting van het lipvolume, geen overdreven dikke lippen.

f-lippen

Hoe wordt dit aangepakt

Het opvullen van de lippen gebeurd tegenwoordig met een hyaluronzuur filler. Dit huideigen molecuul houdt vocht vast en geeft een langdurig maar niet permanent effect. Doordat het voor 99% identiek is aan menselijk hyaluronzuur herkent het lichaam dit materiaal niet als ‘vreemd’, en wordt de vulling goed verdragen.

Met een lipbehandeling kan een subtiele lipvergroting worden gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijke vochtbalans van de lippen wordt hersteld. En dat alles in één eenvoudige behandeling.

Bij het opvullen van de lippen is het belangrijk de natuurlijke verhouding van boven- en onderlip te behouden. Van nature heeft de onderlip meer volume dan de bovenlip. Voor een natuurlijk mooi effect is het daarom altijd belangrijk de onderlip voller of even vol te laten (of te maken) in vergelijking met de bovenlip.

Het gebied rond de mond is van nature erg gevoelig. Wij vinden het belangrijk dat uw behandeling zo comfortabel mogelijk is. Voor de lippen houdt dat in dat de arts met lokale verdoving de lippen gevoelloos maakt. Een lipvergroting hoeft namelijk echt geen pijn te doen.