Neus en lippenplooi

Waar heeft u last van

De neuslippenplooi loopt aan weerszijden van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering vanaf het jukbeen naar beneden zakt, ontstaat er extra volume in de wang boven de neuslippenplooi. Met het ouder worden kan daardoor de neuslippenplooi dieper worden en een vermoeide, zorgelijke uitdrukking aan het gezicht geven.

f-neusmond voor

Hoe wordt dit aangepakt

Met een hyaluronzuur van het merk Juvedern filler is de dieper wordende neuslippenplooi zodanig te verzachten dat hij niet meer de aandacht naar zich toetrekt. Afhankelijk van de diepte van de plooi en uw huidstructuur zal voor een dikkere of dunnere gel gekozen worden. Met een aantal prikjes wordt de hyaluronzuur-gel onder en in de plooi gelegd zodat er een natuurlijke en frissere uitstraling ontstaat. Mede afhankelijk van de gekozen gel zal het resultaat één tot anderhalf jaar zichtbaar blijven.

Het is belangrijk om bij het behandelen van de neuslippenplooi rekening te houden met het volume in de wangen en jukbenen. Als deze iets aan contour hebben verloren, is het vaak mooi dit verlies aan te vullen. Door het herstellen van het volume van de wangen en jukbeenderen verbeteren de gezichtscontouren en tegelijkertijd ontstaat er een liftend effect. De rimpels en plooien in het gezicht worden als het ware glad getrokken. Wanglijntjes verdwijnen en de neuslippenplooi/ marionetlijnen worden minder diep.

f-neusmond na