Stamcel pigmentatie wenkbrauwen

Veel vrouwen verliezen met het verstrijken van de jaren een deel van de wenkbrauwharen. Permanent make-up (PMU) is natuurlijk de ideale oplossing. Het zou helemaal perfect zijn als ook nog een deel van de verloren haartjes terug zou komen. Deze techniek is er nu, stamcelpigmentatie van de wenkbrauwen. In dit product zitten eiwitten van planten extract, er wordt geen gebruik gemaakt van hormonen.

Stamcellen laten de haren werkelijk terug groeien.

Bij deze techniek worden stamcelpreparaten met een speciale naald in de huid gebracht. Deze stamcelpreparaten activeren uw eigen haargroei, maken wenkbrauwen voller, haren donkerder en dikker. Er kan eventueel met permanent make-up (PMU) techniek haartjes tussen de wenkbrauwen worden gepigmenteerd. In combinatie geven ze het uiterlijk van echt haar.

Deze nieuwe stamceltechniek zal permanent make-up nooit helemaal vervangen. De wenkbrauwenpigmentatie zal wel meer levensecht lijken doordat er echt eigen haar terug begint te groeien. Veel vrouwen verliezen door de jaren heen veel eigen wenkbrauw haar, dit kan te maken hebben met over geëpileerde wenkbrauwen, ziekte of leeftijd. Sommige vrouwen hebben van nature helaas geen mooie wenkbrauwen. Wij passen permanent make-up toe om dit verlies te compenseren met hele mooie resultaten. Onze pigmentatie zal echter veel mooier zijn als op deze lege plekken ook haar echt begint terug te groeien.

De behandeling van stamcel pigmentatie.

De behandeling om haren terug te laten groeien bestaat uit, 4 tot 6 behandelingen. De behandeling zelf zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Op een gereinigde huid wordt het speciale stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Stamcellen kopiëren het weefsel waarin ze terecht komen. De haarfollikels bevinden zich op de grens van de opperhuid (epidermis) en de lederhuid (dermis).  Aangezien stamcellen het weefsel kunnen kopiëren waarin ze terecht komen is het van belang dat de cliënt nog enige haargroei heeft. Als je helemaal geen haargroei meer hebt is de huid helemaal glad en verhoord, de kans op succes is dan uiterst gering. Heb je last van dunner wordende wenkbrauwen dan is de kans op resultaat aanzienlijk!

Kosten

Er zijn gemiddeld 4 á 6 behandelingen nodig. Prijs per behandeling: € 90,-
Prijs per drie behandeling: € 250,-

Nabehandeling.

Stamcel pigmentatie mag alleen worden gebruikt voor gezonde mensen.
Heel simpel uitgelegd, met de stem cell powder plant je kleine haarzaadjes in de huid. Cliënten dienen op dezelfde dag als de behandeling Brow stem cell after care lotion te gebruiken. Na 10 dagen moet de cliënt elke dag de ontkiemde haartjes water geven met de Hair Rescue Brow lotion. Doe je dat niet dan gaan de ontkiemende haartjes dood. Je moet het zien als een echt plantje, wat je geen water geeft. Doe je dat wel dan is het resultaat na enkele maanden overduidelijk zichtbaar.