Transdermale applicaties

SEYO TDA is een behandeling waarbij gepatenteerde werkstoffen, zoals Hyaluronzuur en Collageen, d.m.v. een jetstream met zuivere zuurstof in de diepere huidlagen worden ingebracht. De behandeling voelt aan als een koele zachte massage en is geschikt voor iedere huid van zowel mannen als vrouwen. Een zachte jetstream van zuivere zuurstof brengt het proces op gang en in minder dan 10 minuten worden gezicht, hals en decolleté geheel behandeld. Na de behandeling voelt de huid als opgevuld aan. Dat effect blijft geruime tijd zichtbaar

Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreëerd , wordt vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnenuit en je gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien.

Vanaf € 79,50 heb je een moderne anti-aging behandeling die werkelijk het verschil maakt. Uiteraard heb je het meest langdurige resultaat wanneer je deze behandeling in kuurverband doet.

Wanneer je deze behandeling doet in combinatie met onze hoogwaardige Klapp producten, dan boek je nog beter resultaat. Zelfs is het mogelijk om vooraf al bijvoorbeeld een vitamine C product aan te brengen, die samen met de werkstoffen van SEYO de dieper gelegen huidlagen verrijken.

Seyo TDA Mitocell kuurverband 5x
Seyo TDA Mitocell kuurverband 5x + 1x Asa peel


320,00
360,00
Seyo Canaboost kuurverband 5x
Seyo Canaboost kuurverband 5x + 1x Asa peel

320,00
360,00