Effectief & Zacht

Een mooie huid is geen kwestie van leeftijd. Met SEYO TDA bestaat er nu een anti-agingtherapie die de huid duurzaam strakker maakt. En dat zonder injecties. TDA staat voor „Transdermale applicatie“- en is daarmee het eerste dermatologisch-esthetische therapiesysteem wereldwijd dat anti-agingstoffen non-invasief tot in de diepste lagen van de huid voert.

Na het reinigen begint de behandeling met de SEYO PREPARE dermabrasie. Hierbij worden dode huidcellen zacht en efficiënt verwijderd. De SEYO PREPARE dermabrasie ondersteunt de opname van de actieve TDA-stoffen (bv. hyaluroncomplexen) en activeert de collageen vormende cellen. SEYO PREPARE bereidt de huid optimaal voor op de diep werkende TDA-behandeling.Deze legt zich dan doelgericht toe op de verschillende lagen van de huid. De TDA-applicator wordt op een bepaalde afstand over de te behandelen huid geleid. Het toestel toont daarbij de vooruitgang van de behandeling en geeft de verandering aan naar ander edelen van de huid.

 

SEYO TDA verloopt zonder direct contact met de huid en zorgt voor een lichte, aangenaam verkwikkende massagedruk op het huidoppervlak. De gezichtsmaskers van SEYO vormen de ontspannende afsluiter van de behandeling. Ze verfrissen en ontspannen de huid met een intensief gevoede huid als resultaat. SEYO herstelt de huid vanaf nul. Ze regenereert zich van binnenuit en krijgt zo haar natuurlijke strakheid terug. Bij een regelmatige TDA-behandeling worden reserves in de diepste lagen van de huid gevormd. Deze stimuleren permanent de celdeling en zorgen voor een duurzaam verbeterde teint. De natuurlijke structuur van de huid wordt zichtbaar verstevigd ende diepte van de rimpels wordt verminderd. Daarbij vermindert TDA de rimpels en de huid wordt jeugdiger en frisser. SEYO TDA is het resultaat van uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingswerk en het is momenteel de enige regeneratieve, non-invasieve therapievorm die maximale verzorging van de huid in de diepte mogelijk maakt. Zo zet SEYO TDA een grote sprong voorwaarts in de richting van dermatologisch-cosmetische perfectie