Algemeen

Algemeen

Nanoblading

Nanoblading is een geavanceerde Microbladingtechniek. Hierbij kunnen de strokes nog fijner worden geplaatst en geneest de huid veel sneller waardoor de strokes strakker en duidelijker zichtbaar zijn na genezing.

Nanoblading maakt  gebruik  van een nog fijner microblading mesje van 0.18 mm. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal pigment: Nanopigments, de pigmentdeeltjes hier in zijn veel kleiner dan in ‘normale pigmenten’.

Dit pigment bevat ook een speciale lijm. Hierdoor wordt de stroke onmiddellijk dichtgelijmd. Dit bevordert de genezing en zorgt er voor dat de strokes niet vervagen tijdens de genezing.

De eerste dagen gebruikt de cliënt een speciale crème, die de histaminevorming in de huid verminderd.
De resultaten spreken voor zich.

Over mij

Over Mij 1Graag stel mij even aan u voor. Mijn naam is Angela Stassen, en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

De salon bestaat al 25 jaar, en is gelegen aan de Neerhem 63, Valkenburg aan de Geul.

Mijn instituut kenmerkt zich door o.a. de sfeervolle aankleding en de rustgevende, Zuid-Limburgse omgeving. Het instituut is uitsluitend per trap bereikbaar via een eigen ingang waar u terecht komt in een gezellige ontvangstruimte. Voor de deur vindt u drie eigen parkeerplaatsen, mits iedereen netjes parkeert!. In mijn sfeervolle salon kunt u heerlijk relaxen. 

Iedere laatste vrijdag van de maand is onze cosmetisch arts aanwezig voor een gratis intake gesprek. Stel de vragen die u heeft over Botox en Filler behandelingen aan haar.Over Mij 2

U kunt bij mij terecht voor voor professionele behandelingen op het gebied van Definitief ontharen, Permanente Make-Up, Huid -verbetering en -verzorging. De merken in het instituut zijn KLAPP, BIODROGA. De nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering is SEYO / TDA.

Even lekker genieten en ontstressen, dat kan bij Angies Beauty Factory.

Schoonheidssalon Angies Beauty Factory is gecertificeerd voor de GGD.
Wat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Kijk rustig verder op mijn website of er een behandeling is naar keuze en misschien mag ik u binnenkort begroeten.

Stralende groet

Over Mij 3

 

Super Hair Removal (shr)

vrouw shrSpecialist in ontharen met SHR

Geen Laser, geen IPL maar SHR ontharen!

SHR staat voor Super Hair Removal. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Daarom is deze behandeling uitermate geschikt voor dunnere, lichtere haren, rood- en blondharigen en ook voor de donkere huidtypes. Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels met lagere warmte en hogere frequentie lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 90 procent. Je krijgt een zeer gladde huid van.

Snelle pulsen door middel van de glijtechniek, geven veel licht energie in de huid én verwarming tot 40 graden, waardoor de stamcellen van de haarfollikel worden vernietigd. Alle andere weefsels blijven intact.

Ontharen: SHR

Heb je last van ongewenste haargroei, maar is ontharen met IPL niet geschikt voor je, omdat je geen donkere haren op een lichte huid hebt? Dan is ontharen met SHR mogelijk de beste oplossing voor je voor duurzame ontharing. De Cleo 25 is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van je lichaam en gezicht. 

Ongewenste haargroei comfortabel verminderen

De behandeling met SHR is nagenoeg pijnloos.  Omdat we tijdens de behandeling een koelmechanisme gebruiken, zorgen we ervoor dat de behandeling zeer goed te verdragen is. Er zijn  geen bijwerkingen. Je  kunt direct na de behandeling jou dagelijkse bezigheden hervatten. Voor een langdurig en glad resultaat heeft je meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt sterk af van het te behandelen oppervlakte en de mate van haargroei. Tussen de behandelingen in, houden we een tijd aan van 4 tot 6 weken. Dit, omdat tijdens de behandeling niet alle haarfollikels ook inderdaad een haar produceren. Deze worden daarom dan op dat moment niet behandeld. 

Gratis Intake gesprek 

Plan nu een gratis intake gesprek bij ons. Wij gaan dan bekijken of deze nieuwe techniek iets voor je is, of dat een andere behandeling beter bij jou huidtype past. 

Effectief & Zacht

Een mooie huid is geen kwestie van leeftijd. Met SEYO TDA bestaat er nu een anti-agingtherapie die de huid duurzaam strakker maakt. En dat zonder injecties. TDA staat voor „Transdermale applicatie“- en is daarmee het eerste dermatologisch-esthetische therapiesysteem wereldwijd dat anti-agingstoffen non-invasief tot in de diepste lagen van de huid voert.

Na het reinigen begint de behandeling met de SEYO PREPARE dermabrasie. Hierbij worden dode huidcellen zacht en efficiënt verwijderd. De SEYO PREPARE dermabrasie ondersteunt de opname van de actieve TDA-stoffen (bv. hyaluroncomplexen) en activeert de collageen vormende cellen. SEYO PREPARE bereidt de huid optimaal voor op de diep werkende TDA-behandeling.Deze legt zich dan doelgericht toe op de verschillende lagen van de huid. De TDA-applicator wordt op een bepaalde afstand over de te behandelen huid geleid. Het toestel toont daarbij de vooruitgang van de behandeling en geeft de verandering aan naar ander edelen van de huid.

 

SEYO TDA verloopt zonder direct contact met de huid en zorgt voor een lichte, aangenaam verkwikkende massagedruk op het huidoppervlak. De gezichtsmaskers van SEYO vormen de ontspannende afsluiter van de behandeling. Ze verfrissen en ontspannen de huid met een intensief gevoede huid als resultaat. SEYO herstelt de huid vanaf nul. Ze regenereert zich van binnenuit en krijgt zo haar natuurlijke strakheid terug. Bij een regelmatige TDA-behandeling worden reserves in de diepste lagen van de huid gevormd. Deze stimuleren permanent de celdeling en zorgen voor een duurzaam verbeterde teint. De natuurlijke structuur van de huid wordt zichtbaar verstevigd ende diepte van de rimpels wordt verminderd. Daarbij vermindert TDA de rimpels en de huid wordt jeugdiger en frisser. SEYO TDA is het resultaat van uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingswerk en het is momenteel de enige regeneratieve, non-invasieve therapievorm die maximale verzorging van de huid in de diepte mogelijk maakt. Zo zet SEYO TDA een grote sprong voorwaarts in de richting van dermatologisch-cosmetische perfectie