Definitief Ontharen (IPL)

Definitief ontharen

Definitief ontharen met IPL ontharing.

Stel je voor: nooit meer scheren of pijnlijk harsen

Wij zijn de IPL Specialist van Valkenburg.

Over- beharing is een verschijnsel dat niet alleen praktische, maar voor veel mensen - vrouwen en mannen - ook emotionele problemen met zich mee kan brengen. Het steeds maar weer verwijderen van haren met een pincet of ander materiaal, scheren of het vermijden van lichamelijk contact zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen om de overbeharing voor de buitenwereld te verbergen.

Stel je nu eens voor...nooit meer epileren of pijnlijk harsen. Permanent ontharen is nu mogelijk geworden. Een revolutionair ontharingssysteem dat zorgt voor definitief ofwel permanent ontharen. Wij doen dat met de IPL techniek. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van zichtbaar hoog-energetisch gepulseerd licht dat direct op de huid wordt gericht zal - vrijwel pijnloos - alle ongewenste lichaamsbeharing definitief verwijderd worden.

De IPL is dus de ideale oplossing voor de behandeling van overbeharing, zowel bij mannen als bij vrouwen. Dus als u last heeft van ontsierende haargroei in uw gezicht of elders op uw lichaam, dan nodigen wij u uit om verder te lezen.

Hoe het werkt

Haren bestaan uit dood hoornmateriaal die groeien vanuit een haarzakje. In de haren bevindt zich meer of minder melanine. Dit is het pigment dat huid, haar en ogen kleur geeft. Melanine is het sterkst aanwezig in haren die zich in de groeifase bevinden. Daarom zijn alleen de haren die zich in de groeifase bevinden vatbaar voor het licht van een IPL flitslamp. Het proces van ontharen met de IPL is gebaseerd op het selectief vernietigen van de haarwortel met behulp van de door het flitslicht aan de haar afgegeven hitte-energie. De lichtenergie afgegeven door de IPL wordt aangetrokken en opgenomen door het haarpigment.

Omdat normaal gesproken slechts 20 % tot 30 % van het haar zich in de groeifase bevindt is na 1 behandeling in werkelijkheid dus hooguit 20% tot 30% van het haar behandeld.
Huidtype en haarkleur - de hoeveelheid melanine en dus de geleidbaarheid naar de wortel van het haar toe - zijn mede bepalend voor het resultaat.

Behandeling ( prijzen per behandeling)

6 á 8 behandelingen zijn nodig voor het gewenste resultaat.

Bovenlip 22,50,-
Bovenlip & Kin 39,-
Oksels 45,-
Bikinilijn klein 60,-
Bikinilijn groot 75,-
Bikinilijn totaal 90,-
Bikinilijn klein & Oksels 95,-
Bikinilijn groot & Oksels 105,-
Bikinilijn totaal & Oksels  115,-

Vragen?

Heeft u vragen ? Bel of e-mail dan gerust even.
Telefoon: +31 (0)43 60 169 62 of stuur een E-mail via ons contact formulier

 

Locatie

  • Angie's Beauty Factory
  • Neerhem 63, 6301 CE
  • Valkenburg a/d Geul (LB)
  • Telefoon : +31(0)436016962
  • E-mail : info@angiesbeautyfactory.nl
  • KvK : 14633434
  • BTW : NL001499726B89
  • IBAN : NL26INGB0006862399