Tanning

Tanning

Airbrush Tanning

Een mooie egale bruine tint voor het gehele lichaam én het gezicht in enkele minuten!

Stel je voor: Nooit meer schamen voor je witte lijf!

Angies Beauty Factory Valkenburg gebruikt het revolutionaire Pro Tanning Airbrush systeem (AirBrush tanning wordt ook wel of Spraying, Spray-Tanning genoemd), om uw huid snel en veilig exact die bruine tint te geven welke u zelf graag heeft. Van een lichte bruine tint tot een heuse vakantie kleur. Snel, veilig en betaalbaar.

Al meer dan 16 jaar uw professionele en vertrouwde Tanning-specialist. 
We moeten het helaas steeds herhalen: Pas op met amateur-tanners! Veel bedrijven zijn niet gespecialiseerd in de Airbrush techniek, en dit kan heel vervelend voor u zijn. Bij ons dus geen strepen, vlekken en "worteltje oranje look"
Mooi vakantiebruin in 8 á 10 minuten! Geen uren meer onder de zonnebank! Nooit meer schamen voor je witte lijf! Zomaar, of ter gelegenheid van een feestje, gala, vakantie, weekendje weg, etc.

Omdat wij enkel gebruik maken van professionele producten en uitsluitend handmatig brushen, is het resultaat van onze Airbrush Tanning nooit "worteltjes oranje"en krijgt u geen strepen/vlekken zoals bij veel collega`s en thuistanning wel het geval is!

Hoe het werkt

De duurtijd van het airbrushen bedraagt slechts 8 á 10 minuten. Na 4 á 6 uur heeft de bruiner zijn werking gedaan, is in de huid getrokken, en mag men een douche nemen om het overtollige te verwijderen. De kleur blijft tussen de 8 en de 12 dagen, al naargelang de aard van de huid, dit is verschillend voor iedereen, veel hangt af van de zorg die u aan uw huid besteedt. De lotion droogt zeer snel, kleeft niet en maakt geen vlekken. Herhaal de behandeling om de 14 dagen en u behoud het hele jaar door een mooie, natuurlijke, gebruinde huid.
Pro-Tan is een DHA-bruiner, die door een chemische reactie reageert op de proteïne van de bovenste huidcellen, en geeft onmiddellijk een mooi natuurlijk, gebruind resultaat. De betreffende DHA is een suikermolecule getrokken uit suikerriet (dihydroxyacetone), dus totaal onschadelijk voor uw huid en gezondheid! Het mag zelfs als u zwanger bent. Het product is 100% organisch en hypoallergeen. De Pro-Tan lotion bevat ook vitamine B5, die uw huid hydrateert en verzacht.

Prijzen

Gelaat

 

€ 13,50,-

Gelaat, hals decolleté

 

€ 16,50

Half lichaam

 

€ 25,-

Gehele lichaam

 

€ 35,-

Herhaling binnen 2 weken  

 

€ 32,-

Vragen?

Heeft u vragen ? Bel of e-mail dan gerust even.

Telefoon: 043 60 169 62
E-mail: Stuur een e-mail