schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Veilige en betrouwbare behandelingen

Als u kiest voor een Botox behandeling bij Angies Beautyfactory kiest u onder alle omstandigheden voor een veilige behandeling. De arts die u behandelt weet waarover zij het heeft. Zij heeft zich verder gespecialiseerd in injectable behandelingen met botox en hyaluronzuur zodat uw veiligheid en comfort voor, tijdens en na de behandeling gegarandeerd is.
Wij werken alleen met in Nederland en in de Europese unie geregistreerde produkten omdat veiligheid en voorspelbaarheid onze hoogste prioriteit hebben. Al deze producten zijn biologisch afbreekbaar en dus niet permanent, hetgeen hun veiligheid verklaart. De injectietechnieken die wij toepassen zijn veilig, weinig ingrijpend en relatief pijnloos. Door het regelmatig bijwonen van nationale en internationale congressen en workshops garanderen wij u een”state of the art” behandeling die gebaseerd is op de meest actuele inzichten.

Productkeuze

We hebben er bewust voor gekozen ons te beperken tot enkele producten. De voornaamste producten die wij hanteren zijn Juvederm en Allergan.
Princess is een hyaluronzuur dat gebruikt wordt om rimpeltjes te corrigeren of volume in het gezicht aan te vullen. U kunt dit produkt vergelijken met restylane, hyamax of stylage. Ook dit zijn hyaluronzuren.
Dysport en azzalure zijn merknamen voor botuline  toxine. Het heeft precies dezelfde werking en veiligheidsspectrum als bijvoorbeeld botox of vistabel.